„Није ме брига” је перфомативни уметнички пројекат који је настао из потребе да разумемо еволуцију међуљудских односа у ери комуникације путем друштвених мрежа. Ова представа жели да покаже фрагментарност (изазвану дигиталном револуцијом) у "театру" или "причи" обичних дана. Феномен који је присутан у најпопуларнијој савременој мрежи - Фејсбуку.  На почетним странама на Фејсбуку испричане су личне, интимне приче, али се на нашим екранима појављују и хроничне вести, насилне мисли, миле изјаве: све се развија без икаквог планираног решења. Створена је ентропија коју је немогуће контролисати.

У првом чину ове представе костими и сценски објекти су потпуно црни, укључујући хеланке и рукавице, како би глумци могли да мутирају у праве аватаре. Анонимност нам често дозволи да подценимо стварне последице неких наших изјава. Извођачи на сцени пројектују слике које су створене коришћењем мобилних телефона који су у рукама извођача током целе представе.

Ова представа може да створи осећај анксиозности, одвратан осећај снажне нелагоде који друштвене мреже могу да побуде. Ову патолошку навику најчешће стварају сами корисници. Због тога ће протагониста покушати да “убије мрежу” како би сви могли да буду поново рођени у новом постојању. Након апсолутног губитка контроле сопствених емоција, протагонист покушавају свом својом снагом да почну испочетка. Недостатак повезаности тера их да трагају за нечим другачијим, изван граница видљивог. Покушавају да искористе фрагменте својих прича како би започели нови живот, како би испричали своју причу.