Редитељ Милан Ковачевић доноси снажну причу о животима свих нас - о емпатији, разврату, блудничењу, убиствима, љубави, издаји, кукавичлуку, сексуалности и спознаји.

Шта се дешава када се врата затворе? Знамо ли упопште људе са којима проводимо живот? Ко смо ми? Ко су они? Лица шизофреније? Представа која леди крв у жилама, изазива провокацију код гледаоца, соли ум и блати его.

Сваки наш погрешан поступак ће у будућности донети оно што је пре тога учињено. Често у лудости живота мислимо да је све прихватљиво и свака наша мисао грешна има свој крај погубан за нас.

О томе говори један од отаца егзистенцијализма, велики Жан Пол Сартр, чије је чувено драмско дело, представа "Иза затворених врата" у Србији први пут изведена 1966. са невероватном глумачком поставом - Инес је играла Марија Црнобори, Естелу Олга Спиридоновић, а Гарсена велики Маријан Ловрић, а редитељ представе је био чувени Бранко Плеша.

А сада на даскама које живот значе узаврелу жар и емоцију доносе након 60 година Александар Лазић у улози Гарсена, издајника који је тукао своју жену, Јелица Ковачевић у улози Инес, лезбејке и убице која је убила своју жену и Јелена Велковски у улози Естеле - љубавнице и чедоморке, док режију потписује Милан Ковачевић.