Ауторска представа БОЛ је монодрама  која третира развојне фазе бола и његовог превазилажења  кроз  низ различитих животних ситуација и дочарава мучну потрагу појединца за суштином.

Ова представа је музички перформанс у којем музика представља алтер его главне јунакиње и  кроз живу изведбу на сцени, усмерава је, кажњава, награђује и теши.

Представа БОЛ има изведбену форму рок концерта.

 

АУТОРИ ПРЕДСТАВЕ:


Мила Манојловић је драмска уметница из Београда. Дипломирала је глуму на Факултету драмских уметности у Београду,  а мастер студије  из позоришне режије завршила је на Royal Central School of Speech and Drama,, у Лондону. Стекла је и богато педагошко искуство кроз рад са младим глумцима и аматерима, али и кроз вишегодишње запослење на позицији асистента на предмету глума на Фaкултету драмских уметности.


Бошко Мијушковић је музичар, мултиинструменталиста из Београда. Вешт је у различитим музичким  жанровима, међу којима је доминантан џез. Познат је по сарадњи са многобројним регионалним бендовима, али га публика највише препознаје као басисту бенда Straight Mickey and the Boyz и фронтмена групе Туристи.


Представа је реализована личним средствима и подржана од стране стоматолошке ординације Гинзберг.