Autorska predstava BOL je monodrama  koja tretira razvojne faze bola i njegovog prevazilaženja  kroz  niz različitih životnih situacija i dočarava mučnu potragu pojedinca za suštinom.

Ova predstava je muzički performans u kojem muzika predstavlja alter ego glavne junakinje i  kroz živu izvedbu na sceni, usmerava je, kažnjava, nagrađuje i teši.

Predstava BOL ima izvedbenu formu rok koncerta.

 

AUTORI PREDSTAVE:


Mila Manojlović je dramska umetnica iz Beograda. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu,  a master studije  iz pozorišne režije završila je na Royal Central School of Speech and Drama,, u Londonu. Stekla je i bogato pedagoško iskustvo kroz rad sa mladim glumcima i amaterima, ali i kroz višegodišnje zaposlenje na poziciji asistenta na predmetu gluma na Fakultetu dramskih umetnosti.


Boško Mijušković je muzičar, multiinstrumentalista iz Beograda. Vešt je u različitim muzičkim  žanrovima, među kojima je dominantan džez. Poznat je po saradnji sa mnogobrojnim regionalnim bendovima, ali ga publika najviše prepoznaje kao basistu benda Straight Mickey and the Boyz i frontmena grupe Turisti.


Predstava je realizovana ličnim sredstvima i podržana od strane stomatološke ordinacije Ginzberg.