Lepota će biti grčevita, ili je neće biti.

(André Breton, Nadja)

Noćno okupljanje. Mesto slavljenja. Vreme prepuštanja. Polje ostvarenja snova. Sklonište od stvarnosti. Mogućnost da se bude netko drugi. Mogućnost susreta s istinskim sobom.

PARTY!

Uzvišenost do iznemoglosti. Ulazak u podsvesno. Prolazak kroz ogledalo. Revel Revel nas odvodi na putovanje, u istraživanje slobode bivanja onim što jesi i bivanja zajedno s drugima; traganje za nitima koje nas povezuju; vezama koje nas održavaju. Zašto nije dovoljno ostati u sopstvenom vrtlogu? Zato što kada se usudimo biti zajedno, bez ograničenja, postajemo veći od sebe.

Ali, slobodu nije jednostavno spoznati i može nam izmicati. Ako želimo istinski oživeti veru u snagu zajedništva, moramo se suočiti sa slobodom. Gledati u nju, u tu terru incognitu, može biti zastrašujuće. Koliko god zvučalo iznenađujuće, čini se da ipak više volimo živeti unutar limita, plesati unutar ograničenja, nego zakoračiti u nepoznato.

Kako prepoznajemo granice koje su postale nevidljive? Što nam je potrebno da bi ih osvestili? I ima li u tome razlike za žene (još uvijek živeći u svetu muškaraca)? REVEL REVEL ekipu čini pet žena, pet različitih univerzuma koji ipak dele zajedničke nazivnike, poglavlja istorije, pređene puteve. I, možda više od svega, spremnost da propitkuju prirodu vlastitih sloboda, u međusobnom preplitanju i amalgamiranju, čiji je ishod čista radost. Njihovo slavljenje je stav, ne beg. Njihov odabir radosti usred haosa i tektonskih promena kroz koje prolazi naš svet gleda u nas širom otvorenih očiju. Šta vi vidite dok im uzvraćate pogled?