Autorska predstava BOL je monodrama  koja tretira razvojne faze bola i njegovog prevazilaženja  kroz  niz različitih životnih situacija i dočarava mučnu potragu pojedinca za suštinom.

Ova predstava je muzički performans u kojem muzika predstavlja alter ego glavne junakinje i  kroz živu izvedbu na sceni, usmerava je, kažnjava, nagrađuje i teši.

Predstava BOL ima izvedbenu formu rok koncerta.

Mila Manojlović je dramska umetnica iz Beograda. Diplomirala je glumu na FDU,u Beogradu,  a master studije  iz pozorišne režije završila je na Royal Central School of Speech and Drama, u Londonu. Stekla je i bogato pedagoško iskustvo kroz rad sa mladim glumcima i amaterima, ali i kroz višegodišnje zaposlenje na poziciji asistenta na predmetu gluma ,na FDU.

Boško Mojušković  je muzičar, multiinstrumentalista iz Beograda. Vešt je u različitim muzičkim  žanrovima, među kojima je dominantan džez. Poznat je po saradnji sa mnogobrojnim regionalnim bendovima, ali ga publika najviše prepoznaje kao basistu benda Streight Mickey and the Boys i forntmena grupe Turisti.

Predstava je realizovana ličnim sredstvima i podržana od strane stomatološke ordinacije Ginzber