Ауторска представа БОЛ је монодрама  која третира развојне фазе бола и његовог превазилажења  кроз  низ различитих животних ситуација и дочарава мучну потрагу појединца за суштином.

Ова представа је музички перформанс у којем музика представља алтер его главне јунакиње и  кроз живу изведбу на сцени, усмерава је, кажњава, награђује и теши.

Представа БОЛ има изведбену форму рок концерта.

Мила Манојловић је драмска уметница из Београда. Дипломирала је глуму на ФДУ,у Београду,  а мастер студије  из позоришне режије завршила је на Роyал Централ Сцхоол оф Спеецх анд Драма, у Лондону. Стекла је и богато педагошко искуство кроз рад са младим глумцима и аматерима, али и кроз вишегодишње запослење на позицији асистента на предмету глума ,на ФДУ.

Бошко Мојушковић  је музичар, мултиинструменталиста из Београда. Вешт је у различитим музичким  жанровима, међу којима је доминантан џез. Познат је по сарадњи са многобројним регионалним бендовима, али га публика највише препознаје као басисту бенда Стреигхт Мицкеy анд тхе Боyс и форнтмена групе Туристи.

Представа је реализована личним средствима и подржана од стране стоматолошке ординације Гинзбер