Представа поставља питање о људском уму и његовом наизглед смањеном капацитету да препозна чињеницу да саботира сопствену будућност. Заснован на преиспитивању идеја о људима и њиховој повезаности са оним што их технолошки и органски окружује, Фелиx Ландерер се поиграва идејом о признатом људском каталогу кретања и повезаности. Идеје о томе чему се можемо прилагодити, шта нам припада а шта не, одређују параметре за његов приступ овој теми.

Као пример можемо узети протезу, као симбол нечега што нам припада или не.

Комад је постављен у неку врсту изложбе. Изложбе људског понашања и тела као нечег савршеног. Нечег са манама. Нечег природног. Нечег што би могло да буде подсетник на природни свет у који смо некада били укључени.

Фелиx Ландерер је уметнички директор и кореограф своје компаније Ландерер&Цомпанy, а тренутно је ангажован и као уметнички директор на пројекту Танзпакт ОЦН. Такође ради и као гостујући кореограф за компаније попут НДТ, Баллет БЦ, Готхенбург Данце Цомпанy, Сцапино Баллетт Роттердам, Натионалтхеатер Маннхеим, Конзерт Тхеатер Берн и друге. Године 2010. победио је на међународном такмичењу у кореографији у Хановеру, а 2017. био је добитник награде града Хановера за изузетно културно достигнуће у овом граду. У оквиру иницијативе ТАНЗПАКТ Стадт Ланд Бунд, Ландерер&Цомпанy је за наредне године недавно добила средства од државе за изузетност у области плеса.