Korrrupcija je program u vidu muzičke monodrame, statičkog kabarea, koji kroz govor i pesme prati odnos korupcije u društvu i pojedinca.

Program prati reakcije građanina koji biva uronjen u društvo ogrezlo u korupciji. „To je eksperiment“, kaže se u uvodu programa.

Građanin postaje svestan korupcije na primeru svog poznanika Ranka koji ostaje bez posla, da bi ubrzo i sam bio suočen sa njom. Zapaža kako život u stanju korupcije deformiše saobraćajnu infrastrukturu i uništava prirodu. Dalje, građanin biva stavljen u iskušenje da i sam bude korumpiran i uživa plodove takvog postupanja. On prihvata tu mogućnost, ali se ne oseća dobro dok to čini. Razmišlja o društvu i svojoj ulozi u njemu. Uči da korupcija počinje od pojedinca, pa se odatle širi na celu zajednicu. Zapaža druge osobe i njihove živote. Polako postaje društveno biće. Počinje da sumnja, zbunjen je, što je odlično. Pokušava da se suprotstavi korupciji. To ga dovodi do sukoba, prilike da se žrtvuje za opšte dobro, ali i samoće kada ga društvo ostavi bez podrške. Da li će na kraju morati da se porve sa nepravdom kao da su „zveri u mraku“ ili će se „sve što je glupo pretvoriti u prah“? Na, kraju kakav je to mir do koga se u takvom društvu može stići?