REČ AUTORA:

Ova predstava slavi ljubav, radost života i lepotu stvaranja umetničkog dela iz ličnog iskustva.  Ma kakvo iskustvo nas sretne na putu, ono je još jedna prilika da se život još ispunjenije u ovom trenu živi, kao i prilika da se iz tog iskustva kreira i podeli s nekim ta kreacija. Uspe li to delo da čoveka koji mu svedoči promeni makar za mrvu nabolje, umetnik ima razlog da bude na sceni. “VRPCA” je predstava koja živi da bi navela one koji je gledaju da i oni još jače požele da žive.

 

BIOGRAFIJE:

Aleksandra Arizanović (Kraljevo, 1995): Odrasla kao voljeno dete. Završila master akademske studije glume na AUNS, u klasi profesora Borisa Isakovića. Na akademiji je konačno našla prostor/vreme da se kreativno izrazi i kroz ples. Smatra da je sada na ovom svetu da bi stvarala umetnost koja navodi čoveka da poželi da živi. Upravo se obradovala što je i ona i dalje živa. Igra u pozorištima širom zemlje.

Jelica Arizanović (Kraljevo, 1966): Odrasla na selu kao najveći zvrk. Bila bi glumica, da su je pustili. Bila bi pravnica, da je bolest njene majke nije vratila na selo. Premda je najveći ljubitelj škole i učenja, škole nije završila. Radi kao tehnička sekretarica u Raškom upravnom okrugu u Kraljevu. Voli umetnost, lepu pisanu reč, poeziju, ples i svoju decu, iznad svega…

Julija Petković (Niš, 1996): Odrasla na knežičkim brdima. Diplomirala glumu na AUNS, u klasi profesora Borisa Isakovića. U njoj i oko nje je muzika. U dnevnik ne piše rečenice, već stihove. Pod pseudonimom Duda Buržujka pravi muziku i pare.

Nemanja Antonijević (Kraljevo, 1994): Odrastao, krijući u sebi umetnika. Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Žuri da sazna sve o čoveku i životu koji živi. Bavi se arhitekturom, dizajnom, muzikom i nalaženjem načina da sva ta umetnost iz njega slobodno teče i materijalizuje se.