На летњој сцени на Ташмајдану, љубитељи театра поново ће моћи да уживају у представама београдских институционалних и других позоришта из Србије.

Битеф театар ће на Београдској летњој сцени на Ташмајдану одиграти плесну представу „Простор за Револуцију” 1. јула у  21ч, по концепту и у кореографији Исидоре Станишић, а у извођењу Битеф денс компаније. Представа “Простор за револуцију” је настала као својеврсни осврт на обележавање сто година од Октобарске револуције, али је заправо промишљање о данашњем свету и друштвеном поретку у којем живимо: где су данас револуционарне идеје, има ли друштво утонуло у жуту штампу, шопинг центре и риалити програме, снаге за отпор, бунт и промену?Ауторка савременим плесним језиком  пропитује могућност суштинске (унутрашње, моралне, персоналне и мисаоне) реформе појединца који срља у нарцисоидну идеологију новог доба, а затим и суштинске реформе друштвеног поретка. 

Улазнице за извођење на Ташмајдану сви заинтересовани ће моћи да купе од 1.јуна онлине,  кликом на линк ОВДЕ по цени од 500 динара. Места неће бити нумерисана.

Улаз је омогућен уз QР код, који добијате у мејлу приликом куповине улиазнице.

Улазнице се продају  и на благајни стадиона Ташмајдан од 16. јуна радним данима од 11х до 19х, викендом од 11х до 15х, као и на вече играња представе 01.07.2020. од 18х на Ташмајдану.

За све додатне информације обратите се на контакт телефон благајне Битеф театра  069/8992400.