ALHAMBRA je bračni par - Marta Čelanović (vokali) i Tihomir Čelanović (gitare i vokali). Njih dvoje pišu i komponuju pesme na srpskom, španskom i engleskom jeziku. Muzika je spoj roka, grandža, španskih i etno motiva. Tekstovi su inspirisani ljubavlju, životnim iskustvom, prihvatanjem sebe i života sa svim nesavršenostima, čiji je cilj da dotaknu dušu i da svako nađe nešto što će ga pokrenuti, usmeriti, ohrabriti ili doneti smiraj.

Album CVET je izašao u februaru 2023. Tekstovi su prikaz njihovih iskustava, razmišljanja, osećanja, prihvatanja sebe i okretanja ka tome da kroz razne nesavršenosti koje se događaju konačno poveruju da su oni kreatori svog života i da ovu poruku žele da prenesu na prvom mestu svojoj deci, potom i svima ostalima koji se u tome mogu pronaći.

U studio Music Art Nikole Zorića ušli su kao akustični duo koji je godinama gajio želju da album bude urađen sa celim bendom. Uz istu viziju producenta brzo su se pojavili muzičari koji su se odlično uklopili i svojom dodatnom energijom obojili njihov album. Fenomenalni Milan Jejina Yeqy je na bubnjevima postavio temelje koje su perkusionista Aleksandar Radulović i basista Dejan Antović majstorski ispratili. Nikola Zorić, kao snimatelj i producent, dao je svoj pečat i na klavijaturama, a njegova supruga Ana Zorić gostovala je na violini u pesmi "Platno". Perkusionistkinja Maja Klisinski dala je svoj doprinos na trianglu u pesmi "Poveruj". Martin brat, Jakša Vlahović, ulepšao je završnu pesmu albuma "How to fly" toplim zvukom ukulelea.