Na letnjoj sceni na Tašmajdanu, ljubitelji teatra ponovo će moći da uživaju u predstavama beogradskih institucionalnih i drugih pozorišta iz Srbije.

Bitef teatar će na Beogradskoj letnjoj sceni na Tašmajdanu odigrati plesnu predstavu „Prostor za Revoluciju” 1. jula u  21č, po konceptu i u koreografiji Isidore Stanišić, a u izvođenju Bitef dens kompanije. Predstava “Prostor za revoluciju” je nastala kao svojevrsni osvrt na obeležavanje sto godina od Oktobarske revolucije, ali je zapravo promišljanje o današnjem svetu i društvenom poretku u kojem živimo: gde su danas revolucionarne ideje, ima li društvo utonulo u žutu štampu, šoping centre i rialiti programe, snage za otpor, bunt i promenu?Autorka savremenim plesnim jezikom  propituje mogućnost suštinske (unutrašnje, moralne, personalne i misaone) reforme pojedinca koji srlja u narcisoidnu ideologiju novog doba, a zatim i suštinske reforme društvenog poretka. 

Ulaznice za izvođenje na Tašmajdanu svi zainteresovani će moći da kupe od 1.juna online,  klikom na link OVDE po ceni od 500 dinara. Mesta neće biti numerisana.

Ulaz je omogućen uz QR kod, koji dobijate u mejlu prilikom kupovine uliaznice.

Ulaznice se prodaju  i na blagajni stadiona Tašmajdan od 16. juna radnim danima od 11h do 19h, vikendom od 11h do 15h, kao i na veče igranja predstave 01.07.2020. od 18h na Tašmajdanu.

Za sve dodatne informacije obratite se na kontakt telefon blagajne Bitef teatra  069/8992400.